Il Paluffo – Toscane

Domein met 4 wooneenheden

Het domein heeft een zeer rijke geschiedenis, van versterkte torenwoning tot een gehucht dat ontstond rondom de toren. De lounge en de ruimte nabij de receptie herinneren nog aan dit verleden (molen, …). Het is prachtig gerestaureerde locatie met behoud van de authentieke materialen.

Il Paluffo heeft een mooi binnenhof met een prachtig uitzicht over de omgeving.

Aan het natuurlijke zwembad kan u genieten van de omgeving en de rust. Het zwembad is voorzien van ligbedden en parasols. Nabij het zwembad bevindt zich een badkamer met douche, lavabo en wc.

De filosofie van Il Paluffo is er één van ecologie. Het zwembad wordt gefilterd met een eco-systeem, elektriciteit wordt zelf geproduceerd met een foto-voltaïsch systeem. Ook verwarming en airco werken op vernieuwbare energie. Warm water wordt mede opgewekt door zonnepanelen en pellet boilers. Regenwater wordt gebruikt voor irrigatie en afvalwater wordt gezuiverd.

U heeft de mogelijkheid tot wijn- en olijfoliedegustatie (eigen productie).

De woningen

De appartementen zijn zeer mooi gerestaureerd. De combinatie van de authentieke, Toscaanse materialen met het Italiaanse design is meer dan geslaagd. Het geheel is in perfecte harmonie en straalt totale rust uit. De appartementen zijn zeer comfortabel en tot in de puntjes afgewerkt.

Alle appartementen hebben een woonkamer, al dan niet met open haard, een moderne en goed uitgeruste keuken of keukenhoek, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers met bad of douche afhankelijk van het gekozen appartement. Sommige appartementen beschikken over een sofabed.

De appartementen zijn allen gelegen op het gelijkvloers, maar sommigen bestaan uit meerdere verdiepingen. Elk appartement heeft zijn eigen terras met een tafel en stoelen.

Indien u meer informatie wenst, kan u mij geheel vrijblijvend contacteren.

Faciliteiten

  • Panoramisch, ecologisch zwembad met ligbedden en parasols
  • Badkamer nabij het zwembad met douche, lavabo en wc voor de gasten aan het zwembad
  • Gemeenschappelijke wasmachine
  • Parking

Kleine huisdieren zijn toegelaten mits akkoord vooraf van de eigenaar.

Ligging

Het domein is zeer rustig gelegen en ligt centraal voor een bezoek aan Certaldo, San Gimignano, Firenze, Siena en de Chiantistreek. Het is omringd door een domein van 6 ha met biologische ollijfboomgaarden en wijngaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de vorige webpagina zijn louter minimum en maximum huurprijzen per week al naargelang de periode. Aarzel niet mij te contacteren, zodat ik u een precieze prijs kan maken voor de geselecteerde woning.

Inbegrepen in de prijs

Eindschoonmaak, bedlinnen & badlinnen (1x/week), airco, verwarming, wifi

Niet inbegrepen in de prijs

Verblijfstaks, extra bed

Waarborg

300€

Contact

Indien u graag meer informatie wenst over deze woning, klik hieronder voor het contactformulier en ik neem vrijblijvend contact met u op.

Afstanden

  • Certaldo 7 km
  • San Gimignano 20 km
  • Firenze 35 km
  • Siena 49 km
  • Pisa 77 km