La Burraia - Toscane

Residentie met 7 wooneenheden

Deze oude boerderij, gelegen in een klein gehucht van Gambassi Terme, werd verbouwd tot 7 gezellige vakantiewoningen. Met uitzicht over de pittoreske torens van Volterra en een groene vallei, en met San Gimignano op amper 10 km afstand, is deze residentie uitermate geschikt om een bezoek aan tal van Toscaanse cultuursteden te combineren met een relaxte vakantie aan het zwembad.

Meer info

De residentie heeft een rustige ligging. De gezellige vakantiewoningen liggen verspreid over 2 gebouwen en geven je onmiddellijk het typische “Toscane gevoel” als je er binnen stapt.

Op één appartement na beschikt elke woning over een sofabed in de woonkamer en over een dubbel bed gelegen in een aparte slaapkamer of een romantisch ingerichte mezzanine. Het appartement voor 4+2 personen beschikt over 2 aparte slaapkamers. Sommige woningen kunnen met elkaar verbonden worden door een tussendeur om een groter appartement te vormen. Alle woningen beschikken over een badkamer en een ingerichte keukenhoek. Gratis wifi.

Het ruime zwembad ligt in de groene, grote tuin op een tiental meters van het terras van de woningen en nodigt uit tot een frisse duik of tot gewoon genieten van rust en zon. Gezien elke woning over een eigen barbecue beschikt, kan je ’s avonds op eigen tempo verder genieten. Er heerst een ontspannen sfeer.
Ruime parking is voorzien.

Prijzen

De prijzen vermeld op de vorige webpagina zijn louter minimum en maximum huurprijzen per week al naargelang de periode. Aarzel niet mij te contacteren, zodat ik u een precieze prijs kan maken voor de geselecteerde woning.

Inbegrepen in de prijs

Eindschoonmaak, bedlinnen, badlinnen, wifi

Niet inbegrepen in de prijs

Verblijfstaks, verwarming, wasmachine (jetons), babybed, sofabed, huisdieren

Waarborg

Geen

Contact

Indien u graag meer informatie wenst over deze woning, klik hieronder voor het contactformulier en ik neem vrijblijvend contact met u op.

Regio

Volgt.

Afstanden

  • San Gimignano 10 km
  • Volterra 19 km
  • Certaldo 20 km
  • Siena 50 km
  • Firenze 60 km